Alukan behaalt Europees CE-keurmerk

nieuwsAlukan B.V. is sinds 2014 in het bezit van het officiële CE-keurmerk. Alle rookgas afvoerende producten van Alukan B.V. worden geleverd volgens de CE-normen die KIWA/Gastec hiervoor hanteert. 

Uitvoerige testen bij Gastec Italië en zorgvuldige controle bij Gastec Nederland hebben er toe geleid dat er officieel groen licht kon worden gegeven. Dankzij dit keurmerk biedt Alukan zijn klanten de zekerheid dat hun product voldoet aan de hoogste eisen met betrekking tot kwaliteit, functionaliteit en veiligheid. Het gehele productieproces is opgebouwd volgens het Factory Production System (FPS). Dit houdt in dat alle productie-, administratieve- en controlehandelingen volgens voorop gestelde procedureschema’s worden uitgevoerd. De jaarlijkse controle die bij dit CE-keurmerk komt kijken is inmiddels succesvol door Gastec Nederland uitgevoerd. Dit alles gedaan onder supervisie van Gastec Italië.

Na meerdere malen afgereisd te zijn naar Gastec Italië konden Arnold Kalmeijer en Willem Reitsema het certificaat ondertekenen en heeft Marichio Lorenzon, directeur van KIWA/Gastec Italië, de mannen officieel de hand gedrukt.

Relevant nieuws

Heeft u een project in de planning? Wij maken graag een ontwerp en offerte voor u!
Menu