Nieuwe website Alukan gelanceerd

Met enige trots presenteren wij u onze geheel vernieuwde website. In samenwerking met het Amsterdamse designbureau ‘Proget’ hebben wij de nieuwe website dynamischer, duidelijker en gebruiksvriendelijker gemaakt. In tegensteling tot de oude website werkt onze nieuwe website nu op ieder device. Zo vindt u alle informatie over Alukan vanaf nu dus niet alleen via uw desktop, maar ook via uw tablet of smartphone.Alukan responsive

Naast het vertrouwde aanbod kunt u zich ook laten inspireren door ons actuele portfolio en de nieuwsberichten. Ook is er de mogelijkheid om direct contact op te nemen, offertes aan te vragen en vindt u belangrijke bestanden op onze ‘download-pagina’. Wij vertrouwen erop u dankzij deze nieuwe website een beter beeld van Alukan te geven en u daarnaast nog beter van dienst te zijn.

Heeft u naar aanleiding van dit bericht vragen of suggesties? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Voor meer informatie over designbureau ‘Proget’ verwijzen wij u door naar www.proget.nl.

Relevant nieuws

Heeft u een project in de planning? Wij maken graag een ontwerp en offerte voor u!
Menu