Moderne HR107 CV-toestellen aansluiten op “oude” CLV-systemen: laat u deskundig adviseren! 

Regelmatig krijgt Alukan vragen van installateurs, VVE’s en bedrijven die opereren in dienst van VVE’s  over de installatie van moderne HR107 CV-toestellen op “oude” CLV-systemen. Onlangs is er in het vakblad ‘Gaswijs‘ (uitgegeven door Sterkin Apeldoorn) een artikel verschenen waarin op een duidelijke manier is beschreven welke mogelijke knelpunten er kunnen ontstaan bij dergelijke installaties. Uiteraard valt er over mogelijke problemen en aandachtspunten nog veel meer te schrijven. Ondanks dat is het een duidelijk artikel die ook voor minder technisch onderlegden verhelderend kan zijn 

“Goed advies is dus van grote waarde!” (John Pronk, ‘Gaswijs‘ nr. 2 2016) 

Benieuwd naar het artikel? Lees het hier! 

Heeft u vragen of behoefte aan advies? Neem dan gerust contact met ons op. Alukan beschikt inmiddels over ruim 25 jaar expertise op het gebied van CLV-installaties. 

Relevant nieuws

Heeft u een project in de planning? Wij maken graag een ontwerp en offerte voor u!
Menu