Alukan vergroot haar opslagruimte met ruim 100 m2

Nieuwe productiemogelijkheden en de aantrekkende markt eind 2015 hebben ertoe geleid dat Alukan afgelopen maand haar opslagruimte met 100 m2 heeft vergroot.

Een groot deel van de productie van Alukan bestaat uit uitmondingsconstructies die in verschillende uitvoeringsvarianten op daken worden geplaatst. Deze constructies stonden tot op heden op een verhard buitenterrein rondom de productiehal. Mede dankzij de aanschaf van een machine die spiraal gefelste buizen uit gegalvaniseerd en aluminium materiaal kan maken, is de groei in activiteiten zodanig toegenomen dat er onvoldoende opslagruimte beschikbaar was. Afgelopen maand is een oplossing gevonden voor dit logistieke probleem. Het naast het pand gelegen grasveld is toegevoegd aan de buitenopslag. Hierdoor is de opslagruimte met ruim 100 m2 vergroot. Voorlopig heeft Alukan daarmee een oplossing gevonden voor haar logistieke processen.

Voor een impressie van de uitbreiding van de opslagruimte, kunt u bijgevoegde fotoreportage bekijken.

Relevant nieuws

Heeft u een project in de planning? Wij maken graag een ontwerp en offerte voor u!
Menu