Daksituaties inspecteren? Alukan biedt met haar drone inspecties een oplossing!

Wilt u de uitmonding van een rookgasafvoer controleren, maar is deze moeilijk te bereiken? Alukan biedt met haar drone inspecties een oplossing! Met deze onbemande vliegtuigen is Alukan in staat om systemen en objecten in de meest moeilijke omgevingen te inspecteren. Drone inspecties bieden een kostenefficiënt en uiterst veilig alternatief op bemande technische inspecties. Ook dak overzichten met daarop de uitmonding of intrede van luchttoevoer openingen zijn snel en daardoor kostenefficiënt uit te voeren. Daarnaast biedt Alukan de mogelijkheid om met behulp van drones foto’s en video’s te leveren van opgeleverde (of in aanbouw zijnde) complexen. Een uitstekende manier om acquisitie mee te plegen!

Benieuwd wat een drone inspectie, uitgevoerd door Alukan, kan opleveren? Bekijk dan onderstaande video van een opdrachtgever die u voor is gegaan.

Wilt u meer informatie of bent u benieuwd of een drone inspectie geschikt is voor uw project? Neem dan gerust contact met ons op!

Relevant nieuws

Heeft u een project in de planning? Wij maken graag een ontwerp en offerte voor u!
Menu