Alukan viert 30 jarig jubileum

Deze zomer vierde Alukan B.V. zijn 30 jarig jubileum. Wat begon in een kleine loods met een bijhorend kantoor op een industrieterrein in Zwolle, is inmiddels uitgegroeid tot een productielocatie van bijna 3000m² met 1200m² buitenopslag in het nabijgelegen Hasselt. Een mijlpaal waar we gezamenlijk aan hebben gewerkt en uiteraard ontzettend trots op zijn.

Om het jubileum te vieren heeft Alukan met zijn team van 30 vaste medewerkers en 8 flexwerkers een mooie dag in Rotterdam gehad. Er is een bezoek gebracht aan de ss Rotterdam en daarnaast is er een mooie tour door de havenstad gemaakt waarbij het team kennismaakte met de stad vanuit zowel het water als het vaste land.

Bekijk de fotogalerij voor een sfeerimpressie van deze, voor ons, memorabele dag.

Relevant nieuws

Heeft u een project in de planning? Wij maken graag een ontwerp en offerte voor u!
Menu