Aanbouw nieuwe productie- en opslagruimte

Door gestage groei in omzet en de opkomst van een aantal nieuwe systemen heeft Alukan nieuw vloeroppervlak gerealiseerd in de vorm van een nieuwe aanbouw en het creëren van extra buitenopslag.

In de zomer van 2017 is er een start gemaakt met de buitenwerkzaamheden, door het verbeteren van de veengrond naar een 3,5 meter diep zandpakket. Hiermee ontstond er een stabiele bouwoppervlakte. Op dit pakket zijn de tijdelijke stelcon platen gelegd zodat er een grote verharde buitenopslag ontstond.

Na de bouwvakvakantie is er met de daadwerkelijke aanbouw van 800m2 begonnen en zijn vooraf de definitieve stelcon platen van de buitenopslag van 1200 m2 gerealiseerd.

Inmiddels is het dak bijna waterdicht en wordt de nieuwe hal naar verwachting eind 2018 gebruik klaar opgeleverd. Hierna wordt er gestart met de verhuizing en inrichting van de dan totale 1400 m2 nieuwe ruimte.

In de fotogalerij vindt u een impressie van de voortgang van de aanbouw.

Update maart 2019:

De aanbouw is in gebruik en gereed, in de laatste foto’s een indruk van het geheel vanuit de lucht en het plaatsen van het hek rondom de buiten opslag.

Op de laatste foto ook het  “ sluitstuk””  van de werkzaamheden.

 

Relevant nieuws

Heeft u een project in de planning? Wij maken graag een ontwerp en offerte voor u!
Menu