Alukan wordt in het zonnetje gezet voor project ‘inclusief ondernemen’

Donderdag 29 oktober kreeg Alukan bezoek van het Werkgeversservicepunt Regio Zwolle om onze lange samenwerking op het gebied van ‘inclusief ondernemen’ te vieren!

‘Inclusief ondernemen’

In het kader van het project ‘Op naar de 100.000 banen’ was eind oktober de ‘Week van de 1000 voorbeelden’. Een initiatief van VNO-NCW om werkgevers in het zonnetje te zetten die mensen met een arbeidsbeperking op de werkvloer hebben. Adviseur Marleen van der Vinne van Werkgevers Servicepunt Regio Zwolle (WSP) zette Alukan in het zonnetje om gezamenlijk de successen van ‘inclusief ondernemen’ te vieren. Alukan ziet, net als diverse andere werkgevers in de regio, de voordelen in van een divers personeelsbestand en biedt daarom graag kansen aan mensen met een arbeidsbeperking.

WSP bedankt!

We willen WSP bedanken voor deze prettige samenwerking en de speciale felicitatie!

Foto gemaakt door: Marleen van der Vinne, Werkgevers Servicepunt Regio Zwolle

 

 

Relevant nieuws

Heeft u een project in de planning? Wij maken graag een ontwerp en offerte voor u!
Menu