Alukan

De kanalenstelsels van Alukan

Gaat u een nieuw gebouw of een nieuwe W-installatie realiseren? Levert u verwarmingstoestellen of klimaatsystemen? Alukan garandeert een goede afvoer van rookgassen en aanvoer van verse lucht. Wij ontwerpen, produceren én monteren aluminium/gegalvaniseerde kanalenstelsels. Van toestelaansluiting tot en met dakuitmonding.

chat

Vakkundig advies

Wij ondersteunen u al in de ontwerpfase. Zo kunnen we kanalen ontwerpen en dimensioneren. Eventueel helpen we u bij het schrijven van het bestek. Ook bieden wij de mogelijkheid om door middel van een cameraonderzoek de technische staat van kanalen en systemen te analyseren.

engineering

Maatwerk vanzelfsprekend

Als fabrikant leveren we voor elk project maatwerk. Dat is voor ons vanzelfsprekend. En omdat we niet aan standaardcomponenten zijn gebonden, bedenken we altijd een slimme oplossing. Ook als een schacht bijvoorbeeld weinig ruimte biedt of een installatie complex is.

today

Korte leveringstermijn

Omdat we de complete kanalen in eigen huis produceren, kunnen we snel leveren. Binnen enkele weken na ontvangst van een goedgekeurde werktekening zijn de kanalen klaar voor montage.

build

Inclusief montage

Iedere dag zijn onze specialisten onderweg om de systemen en dakuitmondingen te monteren. Dit hoeft u niet zelf te doen. Qua planning zijn wij flexibel. Wij weten dat een project soms anders loopt dan verwacht en passen onze montageplanning hierop aan.
Afvoer

Contact

Alukan BV

Adres
Handelsweg 1
8061 RL Hasselt
T 038 477 39 36
E info@alukan.nl

Certificering Alukan

Certificering
Heeft u een project in de planning? Wij maken graag een ontwerp en offerte voor u!
Menu