Alukan

De kanalenstelsels van Alukan

Gaat u een nieuw gebouw of een nieuwe W-installatie realiseren? Levert u verwarmingstoestellen of klimaatsystemen? Alukan garandeert een goede afvoer van rookgassen en aanvoer van verse lucht. Wij ontwerpen, produceren én monteren aluminium/gegalvaniseerde kanalenstelsels. Van toestelaansluiting tot en met dakuitmonding.

Steeds meer installateurs, aannemers, toestelfabrikanten en gebouweigenaren ontdekken de voordelen van Alukan:

Vakkundig advies

Wij ondersteunen u al in de ontwerpfase. Zo kunnen we kanalen ontwerpen en dimensioneren. Eventueel helpen we u bij het schrijven van het bestek. Ook bieden wij de mogelijkheid om door middel van een cameraonderzoek de technische staat van kanalen en systemen te analyseren.

Maatwerk vanzelfsprekend

Als fabrikant leveren we voor elk project maatwerk. Dat is voor ons vanzelfsprekend. En omdat we niet aan standaardcomponenten zijn gebonden, bedenken we altijd een slimme oplossing. Ook als een schacht bijvoorbeeld weinig ruimte biedt of een installatie complex is.

Korte leveringstermijn

Omdat we de complete kanalen in eigen huis produceren, kunnen we snel leveren. Binnen enkele weken na ontvangst van een goedgekeurde werktekening zijn de kanalen klaar voor montage.

Inclusief montage

Iedere dag zijn onze specialisten onderweg om de systemen en dakuitmondingen te monteren. Dit hoeft u niet zelf te doen. Qua planning zijn wij flexibel. Wij weten dat een project soms anders loopt dan verwacht en passen onze montageplanning hierop aan.

Heeft u een project in de planning? Wij maken graag een ontwerp en offerte voor u!